• Новинка
Flashseen LED Dog Harness, Lighted Up USB-Rechargeable Пет Harness, Illuminated Светлоотразителни Glowing Dog Vest Adjustable Soft Padded No-Pull Suite for Small, Medium, Large Dogs (Blue, S)

Flashseen LED Dog Harness, Lighted Up USB-Rechargeable Пет Harness, Illuminated Светлоотразителни Glowing Dog Vest Adjustable

Buyers rating:
BGN 14.39

Продукти

????СУПЕР ЯРКА ОТ 6 СВЕТЛИНИ-Flashseen dog harness предлага допълнителен ярка светлина, за да си кучета са видими и са ви спокойствие.Идеална за нощен пеша, бягане, тренировки и активна почивка. ????ЛЕСНО зареждане С USB-кабел-идва с USB кабел тази жилетка за кучета, която може да се зарежда с помощта на USB-устройства, които не се нуждаят от батерии. ????МЕКА удобна мрежа-изработена с помощта на 100% нетоксичен окото и полиестер за кожата на вашето куче се чувства мека и удобна. ????2 режима на нажежен светлина в Режим на светлината може да се променя с натискане на бутоните за превключване.Зареждане 2 часа, може да продължи в продължение на 8 часа за модели на небето или на 4 часа, устойчиво на светлина. ????100% LIFETIME GURANTTE-Ако имате някакви проблеми с получаването на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Няма обузы резервирате го СЕГА!.

Повече информация

Продукти в категория