• Новинка
Безжична Bluetooth слушалка WANGSI, Безжична Bluetooth слушалките с Шумопотискане, Портативна Bluetooth-слушалки за всички модели мобилни телефони, музикални и телефонни спортни ?

Безжична Bluetooth слушалка WANGSI, Безжична Bluetooth слушалките с Шумопотискане, Портативна Bluetooth-слушалки за всички

Buyers rating:
BGN 18.16

Продукти

Той е подходящ за всички възрасти.Удобна, устойчива и не е лесно пада в продължение на дълго време.Слушалките са ергономични, за да се побере лесно в ушите си.☛Параметри на продукта : Обем на продукта : 20. Валентин, Ден на бащата, Ден на благодарността, и т. ☛ Вислоухий дизайн на ухото : Ергономична структура се прилага и за дизайн на ушната мида, за да се разпредели равномерно теглото на слушалките. ☛ Изискани подаръци : Bluetooth Слушалка може да се използва за празнични дарове, като Ден на майката, Ден на Св. ☛ Удобен силикон : Удобни силиконови тапи за уши носят удобни, дълготрайни и безболезнено усещане.☛ Вислоухий дизайн на ухото : Ергономична структура се прилага и за дизайн на ушната мида, за да се разпредели равномерно теглото на слушалките.☛ Функция : Тази безжична слушалка може да се избегнат повреди, причинени от потоотделением; той не ще пречат на спорта, музиката и телефонни развлечения; той е много подходящ за фитнес, пътуване и т. ☛ Гласово напомняне : Тази слушалката е функцията за гласово напомняне, която може да се докладва за състоянието на слушалки, идентификаторе на обаждащия се, включване, изключване, напоминании за ниско зареждане на батерията, връзката е успешна, захранването и т. Валентин, Ден на бащата, Ден на благодарността, и т.Слушалките са ергономични, за да се побере лесно в ушите си.☛ Гласово напомняне : Тази слушалката е функцията за гласово напомняне, която може да се докладва за състоянието на слушалки, идентификаторе на обаждащия се, включване, изключване, напоминании за ниско зареждане на батерията, връзката е успешна, захранването и т.0 смтрансмиссионный обхват : 15 meters Channel : stereo How за употреба : стил на earplug☛Забележка : Ние се стремим да предоставим на потребителите абсолютната най-добрата цена и опит по целия асортимент от продукти. ☛ Функция : Тази безжична слушалка може да се избегнат повреди, причинени от потоотделением; той не ще пречат на спорта, музиката и телефонни развлечения; той е много подходящ за фитнес, пътуване и т.

Повече информация

Продукти в категория