• Новинка
OMEM Reptile Устройство Basin - много тежки неща, които ефективно предпазва от преобръщане и преместване купичка с храна и вода домашни любимци.

OMEM Reptile Устройство Basin - много тежки неща, които ефективно предпазва от преобръщане и преместване купичка с храна

Buyers rating:
BGN 69.60

Продукти

❤Много тежки неща, малък размер, дебел материал, ефективно предпазва от преобръщане и преместване на купата за хранене на домашни любимци. ❤С помощта на екологично чист материал, катран, той няма да замърсяват качеството на водата и не ще изчезнат, така че домашните любимци да бъдат здрави и в безопасност. ❤Вдъхновение дизайн : Форма на камък корито кара домашни любимци да се чувстват така, като че ли те са в природата, като им дава усещане за сигурност и топлина, като у дома си. ❤Непористая, гладка повърхност; лесно се почистват. ❤Подходящ за хлебарки, змии, гущери, паяци, хамелеони, гекони, кучета, котки, костенурки и т.н., Потърсете нашата марка Пет OMEM, намерете нашите интересни стоки за домашни любимци.Тава за хранене Reptile rock е гладка, непористую повърхност, която не съдържа бактерии.Направете си местообитание за влечуги по-естествена, с помощта на този реалистичен тава за хранене под формата на каменни улуци.Той е тежък и безопасен за вашите влечуги, защото е направен от хранително-вкусовата смола, която е трайна и не се чупи.Ако имате някакви въпроси, моля, оставете вашите мнения, ние ви обещаваме да ви отговори в рамките на 24 часа и да ви предложим най-добрите услуги.Ние се стремим да създаваме продукти, които осигуряват на нашите клиенти най-доброто обслужване, магазин с увереност.Всеки въпрос, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Повече информация

Продукти в категория