• Новинка
Електрическа четка за зъби, Защита на Здравето на устната кухина Електрически Чисти Зъбите с Щеточной глава за пътуване, за дома(син)

Електрическа четка за зъби, Защита на Здравето на устната кухина Електрически Чисти Зъбите с Щеточной глава за пътуване,

Buyers rating:
BGN 29.51

Продукти

IPX7 Водоустойчив : Електрическа четка за зъби може да се използва за къпане и вземане на душ.Не се притеснявайте за това, че водата да попадне в порт кабел за зареждане, за да скъси живота на батерията.Функция : 1.Не се притеснявайте за това, че водата да попадне в порт кабел за зареждане, за да скъси живота на батерията. Интелигентна памет режим : мека коса четки, двухминутный основната, един ключов старт регулиране на зъбни колела. 5 различни режима на почистване : идеален за вашите венци и зъби, пет режима на почистване, ефективно почиства вашата хигиена на устната кухина.Как да използвате : 1.Ултра тих дизайн : шум-ниски, отколкото при конвенционалните четка за зъби, а новата технология за вибрации не вреди на венците. Внимателно поставете главата на четки на въртящи се вал. Ултра тих дизайн : шум по-малко от обикновените четки за зъби, както и нова вибрационна технология, която не вреди на деснам.Дълбоко почистване на зъбите : Минете през дълбоко между зъбите и венците, за отлично почистване, 100% премахване на зъбната плака, избелване на зъбите и подобряване на здравето на устната кухина в продължение на две седмици.Между глава на четката и основния корпус трябва да бъде определен интервал, за да запази работното пространство за нормалната работа на главата на четката. IPX7 Водоустойчив : Електрическа четка за зъби може да се използва за къпане и вземане на душ. Първо намокрете главата четки, сложи я в устата си, а след това стартирайте четка за зъби. 5 различни режима на почистване : идеален за вашите венци и зъби, пет режима на почистване, ефективно почиства вашата хигиена на устната кухина.

Повече информация

Продукти в категория