• Новинка
Стабилност на Работното пространство, Сгъване, Шиене, Занаят, работна маса, Мултифункционален Шевни Шкаф Art Маса с Регулируема Височина на Масата Крака(5000 серия)

Стабилност на Работното пространство, Сгъване, Шиене, Занаят, работна маса, Мултифункционален Шевни Шкаф Art Маса с Регулируема

Buyers rating:
BGN 30.87

Продукти

【Многофункционален шкаф за шиене】Може да бъде близо до колата, за да добавите по-голяма работна площ и осигуряване на допълнителна подкрепа за всички ваши проекти по квилтингу и шият. 【Многофункционален шкаф за шиене】Може да бъде близо до колата, за да добавите по-голяма работна площ и осигуряване на допълнителна подкрепа за всички ваши проекти по квилтингу и шият. 【По-добре организирайте своите инструменти】е Предназначен за съшива одеяла и по-големи проекти, като същевременно осигуряват допълнително пространство, необходимо за управление на проекта по време на работа. 【Здрав и издръжлив】Осигурете уникален голям за шиене, маса за големи операции, който може да стабилизира стабилност мини машини. 【Сгъваема маса за шиене,】 Сгъваеми крака на масата са здрави, гъвкави, удобни, преносими и не заемат излишно място.Параметри : Тип на продукта : Маса за шевна машина Материал на продукта : ABS Технически характеристики на продукта : Един продукт за Употреба : битова Сфера на приложение : Най-битови шевни машини Осъществяване списък : 1 х Маса за шевни машини.

Повече информация

Item Type:
Sewing Machine Table
Product Material:
ABS
Product Specifications:
One
Product Use:
Household
Scope of Application:
Most Household Sewing Machines
Package List:
1 x Sewing Machine Table :

Продукти в категория