• Новинка
Директни Фабрика резервни части за смартфони, Аксесоари за телефони Тава за SIM-карти + тава за SIM-карти / Micro SD Тава за карти за Nokia 7 Plus TA-1062 (оранжево) Аксесоари за моби?

Директни Фабрика резервни части за смартфони, Аксесоари за телефони Тава за SIM-карти + тава за SIM-карти / Micro SD Тава

Buyers rating:
BGN 62.88

Продукти

Щом пратката пристигна,моля,проверете първо дали пратката е в добро състояние, и след това отворете си.Всички резервни части на смартфон 100% тествани един по един,преди да изпратите, моля, пробвайте отново го, преди да инсталирате.Ако имате някакви въпроси ,моля не се колебайте да се свържете с нас след получаване.Ако откриете някакъв проблем по време на изпитването, моля, изпратете ни снимка, за да потвърдите.Ние ще ви дадем няколко съвета.Тава за SIM-карти + тава за SIM-карти / Тава за Micro SD карти за Nokia 7 Plus TA-1062 (оранжево).Мобилен телефон accessories Mobile телефон accessories High quality smartphone repair accessories Replacement parts for front broken one1. СИМ-карта + СИМ-карта / тава за карти Micro SD за Nokia 7 Plus TA-1062.2. Замяна на счупена или нерабочую на картата.3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.4. Напълно подходящ е и работи.5. Професионална инсталация е силно препоръчително.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.

Повече информация

Продукти в категория