• Новинка
Градински Обръчи за Реда Покриване на Обръч Къща Комплект Оранжерия Обръчите на емисиите на Парникови Рамка Градина Тунел Фибростъкло Зелен 5.9 фута (6 опаковки) (Фи?

Градински Обръчи за Реда Покриване на Обръч Къща Комплект Оранжерия Обръчите на емисиите на Парникови Рамка Градина Тунел

Buyers rating:
BGN 27.75

Продукти

【Необходима събрание】Застанете на една страна на обръч и дръпна с двете си ръце, за да извади обръч от метални клещи.Сгънете обръчи в почвата. 【Фибростъкло eco-friendly】стъклени влакна, няма да "кърви" метали или химически вещества обратно в почвата, като метални пръти, те са вечни и не влияят върху чувствителни растения в земята. 【Гъвкавост обръчи】Съществува достатъчна гъвкавост, те могат да се разпъва от 32,28 до 28,35 инча. 【Не изхвърляйте скоби далеч】Метални сребърни скоби могат да се удвоява на обръчите, за да се направи един голям обръч.По отношение на растежа може да се наложи по-високи обръчи. 【Трябва да бъде за вашата градина с вдигната двойно легло】Един обръч през целия ти малка градина.За по-големите градини, ние препоръчваме да използвате метални скоби, които могат да се използват за свързване на двете заедно, за да направи по-високи обръчи.Вид материал : Фибростъкло.

Повече информация

Продукти в категория