• Новинка
ForHe 6 Слот Акрилна Дръжка Щанд на Притежателя на Офис Масата Бижута Пластмасовия Багажник на изложбата на стоки (черен)

ForHe 6 Слот Акрилна Дръжка Щанд на Притежателя на Офис Масата Бижута Пластмасовия Багажник на изложбата на стоки (черен)

Buyers rating:
BGN 7.18

Продукти

☺Може да стои, да показва вашите любими химикалки, лъжица или каквото и други малки бижута комплекти, това е удобно за вас, за да намерят и използват. ☺Модерен, лек и удобен дизайн. ☺Възможно за лична употреба.Модерен и практичен, той може да съдържа 6 дръжки. ☺Голям капацитет за съхранение на обици, колиета и гривни. ☺6 Слот Акрилна Дръжка Щанд на Притежателя на Офис Масата Бижута Пластмасовия Багажник на изложбата на Стоки Черно. 100% чисто нов и високо качество може да се използва като лична употреба.Модерен и практичен.Цвят : черен, на части, показани на снимката.Материал : пластмаса.Може да стои, да показва вашите любими химикалки, лъжица или каквото и други малки бижута комплекти, това е удобно за вас, за да намерят и използват.Модерен, лек и удобен дизайн.Той може да съдържа 6 дръжки.Пазете нещата си в ред и чистота.Плоски шаси , няма заден ход.Голям капацитет за съхранение на обици, колиета и гривни.A Стилен подарък за "НЕОБХОДИМОСТТА" за себе си и приятели.Само аксесоар.Размер : 17,5 см х 6 см х 7,2 смколичество : 1 бр.

Повече информация

Продукти в категория