• Новинка
Поставяне на културата клетки терефталата полиетилен с висока плътност сокол DB 353292 полупрозрачна бяла стерилен стерилен, размер на порите 3.0 мм, за печки 12 дупки (с?

Поставяне на културата клетки терефталата полиетилен с висока плътност сокол DB 353292 полупрозрачна бяла стерилен стерилен,

Buyers rating:
BGN 167.10

Продукти

Прозрачен PET мембрана с висока плътност.Свързване с ниско съдържание на протеини.Стерилизован гама-облъчване.Иновативна подвесная конструкция улеснява пипетирование и дава възможност за провеждане на съвместно отглеждане.Мембраната се свалят лесно, лесно се обработват и са оставени плоски.Вложки за култивиране на клетки за 12-луночных плочи. Порите 3,0 микрон, прозрачен PET мембрана с висока плътност.Трековые полиэтилентерефталатные мембрана (PET), с гладка повърхност и някои цилиндрични порите, преминава през мембраната.Свързване с ниско съдържание на протеини.Стерилизован гама-облъчване.Опаковани в индивидуални блистерные опаковки.Иновативна подвесная конструкция улеснява пипетирование и дава възможност за провеждане на съвместно отглеждане.Мембраната се свалят лесно, лесно се обработват и са оставени плоски.Области на приложение включват транспорт, секрецията и диффузию големи молекули или вируси; изследване на миграцията; бариерната функция (измерване на TEER).Забележка : При продължително отглеждане на епителна клетка, отглеждани в монослое, могат да се пресичат голи мембрана и расте отгоре и отдолу.ДНР (латекс) не съдържа. 0,9 sq.cm зона на растеж.Повърхността на растеж непокрити мембрани. Типичен работен обем 0,4-1,0 мл. Такъв размер на порите осигурява максимална диффузию големи молекули или вируси.

Повече информация

Продукти в категория