• Новинка
QIAOMO 7-Различен Рафтове За Обувки, Спестяване на Пространство 28 Двойки Пластмасови Обувки Блокове, Органайзер За Съхранение на Кабинета, идеален за Антре входно Ант?

QIAOMO 7-Различен Рафтове За Обувки, Спестяване на Пространство 28 Двойки Пластмасови Обувки Блокове, Органайзер За Съхранение

Buyers rating:
BGN 45.92

Продукти

7)" (91 x 36 x 139)см (Д x Ш x В)5. Максимална статична товароносимост на всеки куб : 22 паунда / 10 кгпакет включва : 1 x обувные багажник Забележки : 1.Този кубичен организатор е перфектният организатор за вашия дом и офис, осигурява голямо пространство за багаж, помага ви да спестите място и да поддържа дома чист,спретнат и организиран, като предлага максимално удобство за вашия дом организация.След рязане, пробиване, заваряване и други процеси, производство точност поток.Многофункционална куб : Този куб за съхранение може да се използва на много места : са подбрани полк, в кабинета органайзер за дрехи в спалнята си, витрина в коридора и решение за съхранение на играчките в детската стая. Размери на продукта : (35. При получаване на продукта, моля, потвърдете, че стоките в съответствие със списъка на инструкции. Издръжливи материали : куба използват стоманени рамки, за да се запази структурата на твърда и стабилна, всеки пластмасов куб побира до 22lb4. Многофункционална куб : този куб за съхранение може да се използва на много места : срок за събиране, в кабинета органайзер за дрехи в спалнята си, рафт за дисплея в коридора и решение за съхранение на играчките в детската комнате2. Моля, задайте стока с помощта на инструкции за експлоатация 3.Направи си сам своята идеална форма : дава възможност за събиране на този предмет в друг стил в зависимост от вашите нужди и въображение.Ние ще се разберем с него по время2.Зелени храни, опазването на околната среда, за стабилна и трайна.Позволява ви да съберете този предмет в друг стил в зависимост от вашите нужди и въображение. Цвят : Бял панели3. DIY Вашата идеална форма : позволява да се съберат на този предмет в друг стил в зависимост от вашите нужди и воображением3.Издръжливи материали : кубчета използват стоманени рамки, за да се запази конструкцията здрава и стабилна, всеки пластмасов куб побира до £ 22.Въведение : необходим Ви е универсален кубичен устройство?Ако е така, можете да изпробвате нашите Органайзер за съхранение на Кубчета Пластмасов Шкаф Рафтове Кутия Блок, САМ Модулни шкафове Шкаф Система Шкаф с Прозрачна Дизайн за дрехи, обувки, играчки.

Повече информация

Продукти в категория