• Новинка
Такса за захранване ATX, резервен източник на захранване 5VSB, изходен интерфейс ATX 20Pin или 24Pin, късо 2 контакти за захранване.

Такса за захранване ATX, резервен източник на захранване 5VSB, изходен интерфейс ATX 20Pin или 24Pin, късо 2 контакти

Buyers rating:
BGN 8.23

Продукти

Се управлява от тумблером или вторият ключ, изходното напрежение е +3.3v, +5 V, ‑12 V, +12 V, +5Всб.Вторият ключ може да се използва за предния панел, 2 контакт, късо съединение за захранване.+5 Vsb - това е резервен източник на захранване, който може да се използва в гръб контур на управление.Ползата да се чувствате на борда на ПХБ елиминира проблеми, кабели и осигурява добра работа на веригата.Изходен интерфейс на компютъра-ATX 20 Pin или 24 Pin, такса адаптер играе роля на източник на захранване.Функция : 1. Се управлява от тумблером или вторият ключ, изходното напрежение е +3.3v, +5v, В -12, +12, +5 V. 2. Вторият ключ може да се използва за предния панел, 2 контакт, късо съединение за захранване.3. +5 Vsb - това е резервен източник на захранване, който може да се използва в гръб контур на управление.4. Ползата да се чувствате на борда на ПХБ елиминира проблеми, кабели и осигурява добра работа на веригата.5. Изходен интерфейс на компютъра-ATX 20 Pin или 24 Pin, такса адаптер играе роля на източник на захранване.Спецификация : Тип елемент : ATX Power BoardМатериал : PCBInput Интерфейс : Компютърна мощност ATX 20 Pin или 24 Pin Output Напрежение : +3.3 V, +5 V, -12 V, + 12 V, +5 Vsb Control Режим : барабанен или втори ключ (може да рисувате)Вторият ключ : Може да се използва за предния панел, 2 контакт, късо съединение за захранване на Помощно напрежение : +5 Vsb-това е резервен източник на захранване, който е на разположение на захранването и може да се използва за резервна схема на управление на Списъка с пакети : 1 x ATX Power boardпримечание : 1. Тази такса адаптер се използва само за извличане на энергии2. Моля, не превишава максималната мощност на източника на захранване при действителното използване, за да се избегне увреждане на източника питания3. Не използвайте преумора.

Повече информация

Item Type:
ATX Power Board
Material:
PCB
Input Interface:
Computer power ATX 20Pin or 24Pin
Output Voltage:
+3.3V, +5V, -12V, +12V, +5Vsb
Control Mode:
Toggle switch or second switch (can be drawn)
Second Switch:
Can be used for the front panel, 2 pins short circuit to turn on the power
Auxiliary Voltage:
+5Vsb is the standby power supply, which is available when the power supply is powered on, and can be used for the standby control circuit
Package List:
1 x ATX Power Board :
1. This adapter board is only used for power extraction :
2. Please do not exceed the power of the power supply in actual use to avoid damage to the power supply :
3. Do not use over‑voltage :

Продукти в категория

Колман Ilumistik Glow Stick 2-Pack
  • Новинка
Оценки на купувача:

Колман Ilumistik Glow Stick 2-Pack

Изработен от висококачествени материали.Къмпинг светлини светлини за сигурност пръчки.Още един качест

BGN 3.99