• Новинка
CffdoiLJT Кофата за Боклук, Творчески Сладък Тенис на Пластмасова Кофа за Боклук Офис, Къща Всекидневна с Масичка за кафе с Капак Мини Флип Кофа за Боклук (Цвят : розов)

CffdoiLJT Кофата за Боклук, Творчески Сладък Тенис на Пластмасова Кофа за Боклук Офис, Къща Всекидневна с Масичка за кафе

Buyers rating:
BGN 72.40

Продукти

* ЗДРАВ : здрава, който се противи на избледняване и задържа вода по време на всеки сезон. ▲Мини - тенис на кофата за боклук е изработена от висококачествена пластмаса,пластмасов капак може да се оттегли. ▲Смогите да се използва като кутия тъкан, кофа за боклук, пепелник, на притежателя на монетите, etk,компактен, модерен ненужна консервиране на банката покрива завальцовки конструированная за по-малки пространства и ползи под-шкафа. ▲Той може да служи за украса и съдържа вашата маса чисти с помощта на този малък боклук кофи.Така че това определено е голяма помощ за шивачи, кафе дейци, домакини, офис служители и т.н. ▲ПРОСТ, ЧИСТ ДИЗАЙН : кофа за Боклук е прост, но ефективен дизайн, който изглежда страхотно с всеки интериор.Материал : Пластиктип : Кофа за съхранение на Форма : Кръгла Конструкция : Застояла.

Повече информация

Продукти в категория