• Новинка
BLACK HORSE BG-DORA09-B Black Rugged Grille Guard е Съвместим с 09-18 RAM 1500 (без оглед на Xsi & Warlock Trims & Incl. 19-23 Ram 1500 Classic)

BLACK HORSE BG-DORA09-B Black Rugged Grille Guard е Съвместим с 09-18 RAM 1500 (без оглед на Xsi & Warlock Trims & Incl.

Buyers rating:
BGN 678.03

Продукти

Оригиналната патентована конструкция.No-Пробийте/ Vehicle-Specific Application for Custom Fit.Масивна рамка-инсталирана е болт-он, липса на настройка на свредло / Заварени конструкция болта 3 части-общо. 2.25 " диаметър 16ga.холоднокатаный, оправк-сгъната тръбопровод слаба стомана. 5/16" дебели вертикални стоманени плочи HRPO.Удароустойчив прахобразен слой над коррозионностойкого E - Coat.Подвижни предни светлинни щитове за улицата и висока проходимост (светлина не е включена в комплекта).Вертикални винилови колани предпазват от малки натъртвания и драскотини.Включва инструкции за монтаж, монтажни скоби и обзавеждане. Ограничена гаранция на производителя 3 години.Придава на вашия камион агресивен здрав вид.Всички силна скара - огради Black Horse разработени специално за вашия камион.Инсталиране на прецакани.Увийте около проекта, за да защити светлината.Направете пътуването си на пътя незабравим!Защитна решетка Black Horse Off Road изработена от тежка рамка от стомана, която ще осигури на вашия автомобил за максимална защита на предната част.Прибавете към това и факта, че колата ще изглеждате елегантно и в същото време стилен!Здрав материал с висока устойчивост на корозия и корозия, както и модернизация е добра точка на закрепване за настаняване на дъщерно дружество на капандурите, което я прави идеална за каране почти навсякъде и по всяко време!Настройка се извършва плавно и лесно, защото на повечето автомобили тя не изисква заваряване или пробиване.Той е в пряка болтовую инсталация и може лесно да бъде прикрепен към шасито на вашия автомобил.Разкарай го веднага!.

Повече информация

Продукти в категория