• Новинка
Мъжки Тример За Коса, Професионална Машинка за подстригване За Коса Електрически Мустаци Прецизен Тример За Коса, Брада Машинка за подстригване, Набор, Машинка За ?

Мъжки Тример За Коса, Професионална Машинка за подстригване За Коса Електрически Мустаци Прецизен Тример За Коса, Брада

Buyers rating:
BGN 16.63

Продукти

Интелигентна система за таксуване може да попречи на перезаряд, така че можете да го използвате безопасно и сигурно.Острието е изработено от неръждаема стомана, която е много пъти по-рязко обикновените ножове.Острието е прилепен към расческе, по-бързо подстригает косата, не защемляя ги и помага да се създаде идеална прическа.Благодарение на батерията с голям капацитет, той може да осигури 120 минути автономна работа с едно зареждане.Нека да се насладят на удоволствието от собствената си прическа в домашни условия, лесно управление може да се насладите на удоволствието от ръцете.Функция : 1. Острието отговаря на расческе и отрязва косата си по-бързо, не защемляя им помага да се създаде идеална прическа. 2. С батерия с голям капацитет, той може да достигне 120 минути автономна работа с едно зареждане. 3. Острието е изработено от неръждаема стомана, която е много пъти по-рязко обикновените ножове. 4. Насладете се на собствената си коса в домашни условия, лесно за използване и приятен на допир. 5. Интелигентна система за таксуване може да попречи на перезаряд, така че можете да го използвате безопасно и сигурно.Спецификация : Тип елемент : Машина за подстригване Време за зареждане : 2 часа Време за ползване : 120 минути Вграден тип батерия : литиева батерия Капацитет на батерията : 600 mah (пълен) Списък на пакета : 1 х машина за подстригване на коса (включително и защитен калъф за рязане на глави) 1 х инструкция 3 х гребен 1 х кабел за зареждане 1 х четка за почистване.

Повече информация

Item Type:
Hair Clipper Charging time
Package List:
1 x hair clipper (including protective cover for the cutting head) 1 x instruction 3 x comb 1 x charging cable 1 x cleaning brush

Продукти в категория

ПРОМИШЛЕН MRO STD1000DGNP NSMP-OEM
  • Новинка
Оценки на купувача:

ПРОМИШЛЕН MRO STD1000DGNP NSMP-OEM

NSFS – нов излишък, запечатана фабрика (OEM).NSMP – Нов с наднормено опаковка на производителя (OEM).NSNP – Нов из

BGN 20.80