• Новинка
U-образна Електрическа четка за Зъби, IPX7 Водоустойчив Сладък Карикатура на Външния Вид на Дълъг живот на Батерията Целия Устата с Четка за Зъби Основен Корпус за Де?

U-образна Електрическа четка за Зъби, IPX7 Водоустойчив Сладък Карикатура на Външния Вид на Дълъг живот на Батерията Целия

Buyers rating:
BGN 12.55

Продукти

Поставете съответната глава на четка за зъби в гнездо на хост, за да използвате стъпка 1 : Выдавите паста за зъби в главата четка за зъби. Погрижете се за здравето на устната кухина : той може ефективно да предотврати атрофия на венците, насърчаване на кръвообращението в пародонте и намаляване на пародонтоза.Хранително-вкусовата силикон : с помощта на хранително-вкусовата силиконов материал, всеки път, когато си миеш зъбите, тя ще донесе утеха в устната кухина.Спецификация : Тип елемент : U-образна Електрическа четка за щеткаматериал : ABSRated Напрежение : 3.Стъпка 2 : Внимателно поставете горните и долните зъби на альвеолу, след това натиснете ключ, разклаща зъби наляво и надясно, за да се докоснат по-големи зъби от двете страни Стъпка 3 : Попълнете миене на зъбите, почистване на четката за зъби и подсушете я. През цялата водоустойчив : Електрическа четка за зъби приема през цялата водоустойчив и запечатан дизайн IPX7, който е удобен, здрав и чист.Как да използвате : Този продукт е господар на електрическа четка за зъби.Лесна употреба : Той може бързо и ефективно почистване на проблеми със зъбите в устната кухина в продължение на 50 секунди, а почистващо действие 360° се случва бързо и удобно. Външен вид карикатура : Сладък дизайн на външния вид на комикс-децата се влюбват в миене на зъбите и зъби да се пази от болести.През цялата водоустойчив : Електрическа четка за зъби приема през цялата водоустойчив и запечатан дизайн IPX7, който е удобен, здрав и чист.Външен вид карикатура : Сладък дизайн на външния вид на комикс-децата се влюбват в миене на зъбите и зъби да се пази от болести. Лесна употреба : Той може бързо и ефективно почистване на проблеми с устни зъби за 50 секунди, а 360° почистващо действие бързо и удобно.Можете да използвате течна паста за зъби или обикновена паста за зъби.7 Vr Мощност : . Хранително-вкусовата силикон : с помощта на хранително-вкусовата силиконов материал, всеки път, когато си миеш зъбите, тя ще донесе утеха в устната кухина.

Повече информация

Item Type:
U Shaped Electric Toothbrush
Material:
ABS
Rated Voltage:
3.2~3.7V
Rated Power:
Working Current:
Charging Time:
Built in Lithium Battery:
800mAh (Included)
Package List:
1 x Toothbrush1 x USB Cable :

Продукти в категория