• Новинка
CHICIRIS 6.35 мм Аудио Кабел, Компактен Метален Аудио Кабел Издръжлив за контролните Уреди за плейъри, за звукови карти(на 5 метра)

CHICIRIS 6.35 мм Аудио Кабел, Компактен Метален Аудио Кабел Издръжлив за контролните Уреди за плейъри, за звукови карти(на

Buyers rating:
BGN 10.32

Продукти

Преносим : аудио кабел 6.35 мм male to dual mono 6.35 мм с компактен дизайн за лесно носене.Гъвкав:Опашката е оборудван с буферна пружина, а гъвкава обвивка от PVC може да защити вашия кабел, който може ефективно да защити тел, и не е лесно да се прекъсне.Двупосочен трансфер : той може да бъде стерео с двойно моно, също може да се използва за двойно моно към стерео.Премиум материал : аудио кабел е изработен от цветни алуминиеви сплави, здрав, красив и издръжлив.Широко приложение : Използва се за аудиосвязи микшеров, плейъри, записващи устройства, звукови карти и т.н., за Двустранна смяна на доставчика, могат да бъдат стерео в двойна моно, а също така може да се използва за двойно моно на стерео.Функция : 1. Аудио кабел е изработен от цветен корпус от алуминиева сплав, здрав, красив и издръжлив.2. Опашката е оборудван с буферна пружина, а гъвкава обвивка от PVC може да защити вашия кабел, който може ефективно да защити тел, и не е лесно да се прекъсне.3. Двустранно прехвърляне, може да е стерео с двойно моно, може да се използва за двойно моно към стерео.4. Мъж 6.35 mm до двойно моно аудио кабел 6.35 mm е с компактен дизайн, лек, за да се разруши.5. Използван за аудио връзка миксери, играчи, записващи устройства, звукови карти, и т.н., на двустранния превключване, може да бъде стерео с двойно моно, и може също да се използва за двойно моно - стерео.Как да използвате : Щепсела и да играе.Спецификация : Тип елемент : 6.35 мм Мъжки към двойно моно 6.35 мм аудио кабельматериал : PVC, металлсовместимый : За аудио свързване микшеров, плейъри, записващи устройства, звукови карти и т.н., Двустранно превключване, може да бъде стерео с двойно моно, а също така може да се използва за двойно моно към стерео.Кръст Бод Пакет Списък : 1 х Аудио-кабел.

Повече информация

Item Type:
6.35mm Male to Dual Mono 6.35mm Audio Cable
Material:
PVC, Metal
Compatible:
For Audio Connection of Mixers, Players, Recording Equipment, Sound Cards, etc, Two-way Switching, Can Be Stereo to Dual Mono, and Can Also Be Used for Dual Mono to Stereo.
Package List:
1 x Audio Cable :

Продукти в категория

Lillian Rose Gold Wedding Cake Server, Set, 7.25
  • Новинка
Оценки на купувача:

Lillian Rose Gold Wedding Cake Server, Set, 7.25

Този комплект за дегустация на десерти от 3 части има златен цвят, изработен от метал и включва 2 вилици.В

BGN 11.80
Всплывающая Душ Палатка WolfWise
  • Новинка
Оценки на купувача:

Всплывающая Душ Палатка WolfWise

Полиестер.Просторно пространство : Палатката е с размери 47,2" L x 47,2" W x 74,8" H осигурява просторно вътрешно п

BGN 29.60