• Новинка
Пръстен реплика на подкрепа, Пръстен за поддръжка на Неръждаема стомана Лаборатория за Професионален дизайн Дългата срок на експлоатация Удобен за ползване за ра?

Пръстен реплика на подкрепа, Пръстен за поддръжка на Неръждаема стомана Лаборатория за Професионален дизайн Дългата срок

Buyers rating:
BGN 55.92

Продукти

Подходящ за биологични и химични лабораторни тестови щандове, както и да поддържат различни мензурки, колби и така нататък.Различни размери могат да бъдат избрани за пълно задоволяване на различни нужди.Добър и мъдър избор, който трябва да направите.Устойчиви на киселини и окисляване, а също и лек на тегло, така че лесно за носене и използване, и той не се увеличава натоварването на експеримент.Изработена от висококачествена и здрава неръждаема стомана, така че има дълъг срок на служба и не се нуждае от честа подмяна.Лабораторно опорен пръстен-много добър човек, работещ и е много практичен.Функция : 1. Изработена от висококачествена и здрава неръждаема стомана, така че има дълъг срок на служба и не се нуждае от честа подмяна.2. Устойчив на киселина и окисление лек от теглото, така че е лесно за носене и експлоатация, а също така не се увеличава тежестта на експеримент.3. Подходящ за биологични и химически съоръжения за изпитване на щандове лаборатория, и да подкрепят различни мензурки, колби и така нататък.4. Различни размери могат да бъдат избрани за пълно задоволяване на различни нужди.5. Лабораторно опорен пръстен-много добър човек, работещ и е много практичен.Спецификация : Тип деталя : Пръстен на ютия лаборатория Материал : Неръждаема стальфункция : За биологични и химични лабораторни тестови стойки, които могат да поддържат различни мензурки, на крушка и т.н. Списък на пакетите : 1 x Опорен пръстен.

Повече информация

Item Type:
Laboratory Iron Ring
Material:
Stainless Steel
Function:
For Biological and Chemical Laboratory Test Beds, which Can Support Various Beakers, Flasks, etc.
Package List:
1 x Support Ring :

Продукти в категория