• Новинка
Начало Детски Дръжки на Врата, high-performance Разтегателен Детски Дръжки на Врата Детски Дръжки на Врата Закрит Детски Дръжки на вратите за Стълбищни Клетки, за да Отвор?

Начало Детски Дръжки на Врата, high-performance Разтегателен Детски Дръжки на Врата Детски Дръжки на Врата Закрит Детски

Buyers rating:
BGN 10.39

Продукти

За инсталацията няма нужда от инструмент, просто залепете на куката към двете страни на вратата.Също така лесно да се оттеглите, когато някой трябва да мине.Може да се инсталира в помещения, отвори врати, стълбищни клетки, от вътрешната или външната страна на помещенията в съответствие с различни изисквания.Подходящ за повечето обикновени семейни врати, найлон + телескопичен прът от неръждаема стомана, устойчив и много издръжлив.Може да гарантира равнопоставеност, а също така осигурява най-доброто място за отдих и развлечения.Здрави порти врати бебе окото направени от висококачествени тъкани тъкани на окото за здрава полза.Функция : 1. Здрави порти врати бебе окото направени от висококачествени тъкани тъкани на окото за здрава полза.2. Може да гарантира игри гама, а също така осигурява най-добрата почивка и развлечения пространство.3. За инсталацията няма нужда от инструмент, просто залепете на куката към двете страни на вратата.Също така лесно да се оттеглите, когато някой трябва да мине.4. Смогите да бъде инсталиран в помещения, отвори врати, стълбищни клетки, вътре в стаята или на открито, за да отговори на различните.5. Подходящ за повечето обикновени врати на семейството, мряна чист найлон + неръждаема стомана, телескопична, здрава и много устойчива на опън.Параметри : Тип на продукта : Детски вратите порта Материал : найлон + телескопичен прът от неръждаема стомана Осъществяване списък : 1 х детски вратите порта 2 х крепежный прът 4 х кука .

Повече информация

Item Type:
Baby Door Gate
Material:
Nylon Net + Stainless Steel Telescopic Rod
Package List:
1 x Baby Door Gate2 x Fixing Rod  :
4 x Hook  :

Продукти в категория

Nike Free Trainer 3.0 V4 Мъжки
  • Новинка
Оценки на купувача:

Nike Free Trainer 3.0 V4 Мъжки

Изберете Размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката.Подметка "Филон".Когато тренират

BGN 119.96