• Новинка
Диспенсер за Сухо Мляко, 4 Отделения За Съхранение на вещи Детско Сухо Мляко Диспенсер Независим Многослоен за Ежедневна Употреба за Пътуване(розов)

Диспенсер за Сухо Мляко, 4 Отделения За Съхранение на вещи Детско Сухо Мляко Диспенсер Независим Многослоен за Ежедневна

Buyers rating:
BGN 9.43

Продукти

Елементи на съхранение : може да се съхранява в чантата си количка и странично джоба си, а също да се спести много място в чантата.BPA Free PP Материал : устойчиви на висока температура до 110°C, като всеки слой 120 мл може да съхранява 50 г сухо мляко, общо 480 мл четырехслойной на опаковката, която може да отговори на нуждите на детето на сухо мляко в рамките на деня.Печат на етикет за обратна доставка.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Функция : 1.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние. Независим многослойни дизайн : Пазете ежедневно храна на детето, в допълнение към сухия мляко, той може да съхранява закуски, ориз, ядки и други малката бебешка храна.Удобни за носене с вас : Осигурява силиконовата дръжка, лесен за носене, подходяща за вътрешна и външна употреба. Удобни за носене с вас : Осигурява силиконовата дръжка, лесен за носене, подходяща за вътрешна и външна употреба. Елементи на съхранение : може да се съхранява в чантата си количка и странично джоба си, а също да се спести много място в чантата.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка. ПП Материал : устойчиви на Висока температура до 110°C, като всеки слой 120 мл може да съхранява 50 г сухо мляко, общо 480 мл четырехслойной на опаковката, която може да отговори на нуждите на детето на сухо мляко в рамките на деня.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние. Multi стекове а Дизайн : Подходящ за различни храни, всяко отделение е независима влагостойкое, херметично затворен пространство за съхранение и въртящата се капачка от входа в други кутии.

Повече информация

Item Type:
4 Layers Baby Milk Powder Dispenser
Material:
Silicone+PP
Package List:
1 x 4 Layers Baby Milk Powder Dispenser :

Продукти в категория