• Новинка
Кристалната Синя Кристална Топка Сребро Група Кристално кълбо и Подарък кутия за Декоративни Кълбо, Сфера на снимки, Линзола, Голямо Гадаене, Гадального кълбо (син?

Кристалната Синя Кристална Топка Сребро Група Кристално кълбо и Подарък кутия за Декоративни Кълбо, Сфера на снимки, Линзола,

Buyers rating:
BGN 14.39

Продукти

⭐За приказна тема : Страхотен прозрачен кристал стъклена топка.Тези кристални топки донесе топла пречистващата енергия в пространството.Вглядитесь в тях и вижте какво може да ви покаже вселената. ⭐Размер : 60 мм/2,36 инча, 80 mm/3,15 инча, има много различни размери и цветове да избирате, лесно ще намерите кристална топка, която вашата снимка!Пакетът включва 1*прозрачна кристална топка, 1*кристална топка подарък кутия, 1*кристална топка на стена. Многоцелеви : Този вид кристал на обхвата на обикновено се използва като инструмент за гадаене за прорицания като начин да се свърже с божественото.Фантастичен инструмент за снимки, бижута, магия, гадаене, този прекрасен балон и ще ви помогне да украсите всяко място, и да видите през него, ще ви даде нова перспектива. ⭐Най-доброто качество : Нашите кристална топка е направена от горния материал K9, така че тя може да осигури по-добра прозрачност и блясък, и ние сме изчерпателно проверка преди да бъдат пакетирани, за да сте сигурни, че кристалната топка, получени на всеки потребител, няма дефекти. ⭐Идеален за снимки : Тези пристальные или мечтател топки, невероятно прозрачни, така че е добре да се използва този предмет, за да направи няколко снимки.И фотографи всяко ниво на квалификация, може да го използвате, за да направите красиви снимки.Това ще ви даде нова перспектива.Кристални магически топки действат като фокусная точка и порта за видения, идеи, символи, снимки и още много други.Можете да използвате кристална топка, за да направи зашеметяващ и красиви снимки!.

Повече информация

Продукти в категория