• Новинка
Ковчег за бижута Тяньмэнь,китайски лакирани изделия кутия за съхранение на козметика, ръчно изработени ковчег за бижута,дървена ретро проста украса касети заключ?

Ковчег за бижута Тяньмэнь,китайски лакирани изделия кутия за съхранение на козметика, ръчно изработени ковчег за бижута,дървена

Buyers rating:
BGN 439.32

Продукти

Изпратете го на ръка естествено. Анти-суха и влагоустойчив, отговарят на високи : за да се избегне сух и влажен, температурата нагоре и надолу, най-добре е да лакированную купа в стая с по-постоянна температура и влажност.Материал : дървен Категория : ковчег за бижута Устройство гуми : Дървена гума Стил : класически традиция Форма на махалото : украса Начин на производство : чиста ръчна работа Опаковка : Кам скоростна Размер на опаковката : 21 см*15 см. наследство.Колкото по-голямо възраст laquerware, толкова по-голяма е вероятността, че плодная маса ще се превърне в насипно състояние, малко внимание ще бъде сериозно повреден.Изпратете я, донесе изненади.Изпратете я, струва си да се съберат. Мухъл : Специална грижа при събирането, не поставяйте лакированную купа твърде близо до земята и не поставяйте върху земята, където е поставен гъба. Прахоустойчив : на лаковой купа се натрупва прах, който може да се нежно почистване с мека четка или избършете с памучна марля.*14 см Въпроси, за обслужване на 1.

Повече информация

Продукти в категория