• Новинка
Jiawu Медни Пирони, Лесно се Инсталира на Преносими Леки Месинг Скрепителни елементи Здрав Здрав Мъж и Жена за Багаж за Външни Панталон за Домашен Текстил

Jiawu Медни Пирони, Лесно се Инсталира на Преносими Леки Месинг Скрепителни елементи Здрав Здрав Мъж и Жена за Багаж за

Buyers rating:
BGN 48.56

Продукти

DIY : Добър аксесоар, който е подходящ за scrapbooking, производство на картички, хартиени занаяти и хартиени работи.Лесна инсталация : Разбирай дупка преди винтове за монтаж.Можете да използвате пробиване на дупки, както и да използвате ноктите или отвертка, за да направите дупка, преди да инсталирате.Приложение : Подходящ за съхранение на багаж, домашен текстил, обувки и шапки, външни панталони, сутиени, якета, греди за домашни любимци, с колан и т.н. Преносим : Той също така помага за съхраняване на снимки, ленти и други предмети.Тя е лека и лесно се пренася.Материал : Изработен е от висококачествен месинг, здрав и издръжлив, което ви позволява да използвате вашата работа за по-дълго време.Функция : 1. Материал : Изработен е от висококачествен месинг, здрав и издръжлив, което ви позволява да използвате вашата работа за по-дълго време.2. Приложение : Подходящ за съхранение на багаж, домашен текстил, обувки и шапки, външни панталони, сутиени, якета, греди за домашни любимци, колани и т.н. 3.Лесна инсталация : Разбирай дупка преди винтове за монтаж.Можете да използвате пробиване на дупки, както и да използвате ноктите или отвертка, за да направите дупка, преди да инсталирате.4. DIY : Добър аксесоар е идеален за scrapbooking, производство на карти, хартиени занаяти и хартиени занаяти.5. Преносим : той също така помага за съхраняване на снимки, ленти и други предмети.Тя е лека и лесно се пренася.Спецификация : Тип елемент : месинг винт Материал : Brass Specification : 50 Sets Scope на Приложение : фото Албуми, гроссбухи, багаж, мебели за дома, домашен текстил, обувки и шапки, външни панталони, сутиени, палта, обувки, врати за домашни любимци, колани и т.н. Списък на пакетите : 50 x буквата на нокти.

Повече информация

Item Type:
Brass Screw
Material:
Brass
Specification:
50 Sets
Scope of Application:
Photo Albums, Ledgers, Luggage, Home Furnishings, Home Textiles, Shoes and Hats, Outer Pants, Bras, Coats, Shoes, Pet Collars, Belts, Etc.
Package List:
50 x Letter Nails :

Продукти в категория