• Новинка
DANGDANG LifeBif 5 мм Alumiminium Поп Нитове Черно Открит Слепи Голям Маншет с Различна дължина Лесен за използване. (Брой ПАРЧЕТА : 20pcs, дължина на прът : M5x20)

DANGDANG LifeBif 5 мм Alumiminium Поп Нитове Черно Открит Слепи Голям Маншет с Различна дължина Лесен за използване. (Брой

Buyers rating:
BGN 27.28

Продукти

Стандартни глухи и нитове се използват в много отрасли на индустрията, в това число : .Нит с купол глава са най-разпространените и лесни за употреба.Това е най-универсален тип на глави, който осигурява достатъчна опорна повърхност за задържане на всички видове материали, с изключение на изключително гладки и по-чупливи.Характеристика : Стандартни глухи и нитове се използват в много отрасли на промишлеността, включително автомобилната, органът работи, търговски автомобили, електроника, климатизация и отопление, строителство, металлообработку и т.н. Нитове с куполна глава са най-разпространените и лесни за употреба.Това е най-универсален тип на глави, който осигурява достатъчна опорна повърхност за задържане на всички видове материали, с изключение на изключително гладки и по-чупливи.Материал : Aluminium Package Включва : По ваш избор.

Повече информация

Продукти в категория

Спойка POP 88020, Сребриста
  • Новинка
Оценки на купувача:

Спойка POP 88020, Сребриста

Нит с отворен крайтова е нитове с общо предназначение, предназначени за широк спектър от приложения.Ико

BGN 31.98