• Новинка
за Мото G7/G7 Плюс Калъф, Mpkke 3D Творчески Карикатура Модел ИЗКУСТВЕНА Кожа Флип Портфейл Калъф за Кредитни карти Слот Стойка Калъф за Мото G7/G7 Plus (Кайсии цвете)

за Мото G7/G7 Плюс Калъф, Mpkke 3D Творчески Карикатура Модел ИЗКУСТВЕНА Кожа Флип Портфейл Калъф за Кредитни карти Слот

Buyers rating:
BGN 10.32

Продукти

Съвместима модел : Moto G7/G7 Plus.Моля, потвърдете своя модел телефон. [Тънък дизайн, Супер удобен] : Съчетава в себе си портфейл, слотове за самоличност и притежател на кредитна карта, режим на функция заедно в един джоба за носене.Ultralight и издръжлив на практика. [Точни деколтета за зареждане на] : Осигуряване на достъп до бутоните за управление и пристанища за ежедневна употреба, без да махате капака-кейса.Направени с точни точни отвори, те правят всичко лесно достъпни. [Функцията на поставка за гледане на филми и видео] : Чанта-портфейл от изкуствена кожа има функция за стойка с регулируем ъгъл на наклона, което позволява на вашето устройство да стои в портретен режим, което е удобно за гледане на филми, видео чат или преглед на уеб страници. [Пълна защита с магнитно затваряне] : Добър силни магнитни флип-дизайн позволява лесно да поставите или извадите телефона.Той е лек и тънък, придава на телефона има минимален обем.Лесно можете да го сложите в джоба си.Не е подходящ за други телефони,преди да го купите, моля, проверете вашата модел на телефона, на първо място, материал : Калъф е изработен от висококачествена изкуствена кожа и високо качество.Високо качество на материали и изработка помага за удължаване на жизнения цикъл на корпуса.

Повече информация

Продукти в категория