• Новинка
Apucase Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Case S21U Портфейла Card Case,Защитен калъф с Притежателя на кредитната слота и кожен калъф (S21 Ultra, зелен)

Apucase Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Case S21U Портфейла Card Case,Защитен калъф с Притежателя на кредитната слота и кожен

Buyers rating:
BGN 10.39

Продукти

Подходящ : Съвместим само с дисплей на Galaxy S21 Ultra 6,8 инча(Забележка : не е подходящ за S21 Плюс 6,7 инча и S21 6,2 инча).Функции подложки са удобни за четене, гледане на видео, сърфиране в уеб страници и на лична комуникация с приятели.Слот за карти и дизайн на чантата : Притежателя на картата осигурява съхранение лична карта/ кредитна карта / малки парични средства/визитка/ шофьорска книжка и т.н. Тя може да побере до 3 карти и малко пари в брой. Повдигна буфер край 1,2 мм предпазва от драскотини плоски повърхности вашия телефон, четири ъгъла и защитават вашия Galaxy S21 Ultra от падане, от удар.Тънка засаждане,удобен за потребителя дизайн и той по-добре може да защити сигурността на картата.Съвместима модел : Galaxy S21 Ultra Inch 6.8 S21 Ultra Apucase Samsung Galaxy S21 Ultra 5 G Case S21 U Портфейла Card Case,защитен калъф с притежателя на кредитната слота и кожен калъф за Galaxy S21 Ultra Inch 6.8 Функции : 1. Дизайн на слота за карти, може да се сложи на 3 карти и малко пари,удобно да отидете, просто излезте навън с мобилен телефоном2. Многофункционален дизайн : като поставка за крака и калъф за чантата си. 3. Идеална форма за вашия телефон, като предоставя лесен достъп до всички функции на телефона без да се налага да калъф 4. Точен силует за всички отзивчив бутоните и отвори предоставя подобрена функционалност, като същевременно се поддържа тънка кацане 5. Амортизирующая технология : Висококачествена изкуствена кожа амортизирующее вътрешното ядро обертывается около вашия телефон издържа на удари и сътресения 6.Ние предлагаме доживотна гаранция,безплатен връщане на услуги за цял живот,някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Повече информация

Продукти в категория