• Новинка
Pendaflex два цвята цветни папки за документи, размер на буквите, 1/3 границата, Светло-зелен, 100 в картонена кутия (152 1/3 BGR)

Pendaflex два цвята цветни папки за документи, размер на буквите, 1/3 границата, Светло-зелен, 100 в картонена кутия (152

Buyers rating:
BGN 19.72

Продукти

Надежден файл с по-лека интериор.Размерът на буквите; 3 позиции на табулатора.Силни 11 pt.ярко-зелени капаци.Хартията е изработена от 10% рециклирани влакна с 10% постпотребительского влакна. 100 за кутия.Двуцветен папки предотвратяват загубата на време за липсващи файлове.Ярки нюанси създават бързо и ефективно подаване с цветна кодиране.Файлове с размер на буквите с 1/3-разположени раздели в различни позиции.Кутия от 100 ярко-зелени папки.Блестящо допълнение към добре планирана система за подаване на документи.Два цвята папка Pendaflex имат по-светъл интериор за надеждно подаване на документи.Здрави капачки 11 pt могат да издържат на активни проекти.Тези папки с размер на писмо се вписват перфектно в стандартната си висящи папки с файлове. 3 Позиции на табове.Ярко зелено.Хартията е изработена от 10% рециклирани влакна с 10% постпотребительского влакна. 100 за кутия.

Повече информация

Продукти в категория