• Новинка
XIAOKUGUA Промяна на цвета на Карикатура Дебела бутилка гореща вода, за да стопли ръцете и краката си Мини Преносим топло дете (цвят : червен)

XIAOKUGUA Промяна на цвета на Карикатура Дебела бутилка гореща вода, за да стопли ръцете и краката си Мини Преносим топло

Buyers rating:
BGN 13.97

Продукти

【Висококачествени материали】В продукта е използван висококачествен PVC материал, който не е токсичен и безвкусен.В сравнение с традиционните гумени грелкой тази чанта е по-здрав и с по-дълготрайна топлоизолация.Забележка : Не използвайте микровълнова печка за отопление. 【Малък и лек】 Размер е 8, 7x5, 5 инча и може да побере около 500 мл вода.Тази топло лека и преносима.Перфектен размер и стилна форма.Децата също могат да го използват, но той трябва да се използва под надзора на възрастен. 【Здрав】 : Той е подходящ за болезнени топлинна пакети, така че той е херметически затворен и е трайна.Забележка : Възрастните трябва винаги да следи за бутилка и никога не се я с вряла вода. 【Уникален дизайн】 Повърхността на бутилки с гореща вода се приема специален дизайн на фигурата, висококачествени суровини и вкусно умения, така че бутилката с топла вода има по-траен ефект за запазване на топлината. 【Най-добрият помощник】 Този термос може да облекчи общи болка, като например заболяване на ставите, мускулни болки, настинка и кашлица, а също и менструални спазми.Тя може да се използва като студен компрес за хора с висока температура или за намаляване на отоци от леки наранявания.

Повече информация

Продукти в категория