• Новинка
Очила True 3D Depth АКУМУЛАТОРНА батерия за телевизори Panasonic на 3D! Съвместимост с инфрачервен радиация и Bluetooth! (4 двойки)

Очила True 3D Depth АКУМУЛАТОРНА батерия за телевизори Panasonic на 3D! Съвместимост с инфрачервен радиация и Bluetooth!

Buyers rating:
BGN 3.29

Продукти

Голяма площ на преглед, отколкото при други съвместими точки.Работи с всички активни телевизори Panasonic на 3 D!.Акумулаторна батерия - няма нужда да купувате батерии!.Вижте безброй 3 D филми и да играят 3 D игри на своя 3 D HDTV (PC е необходим за 3 D игри на вашия КОМПЮТЪР).Комплектът включва : чанта за съхранение, чистящая плат и USB кабел за зареждане!.Нови точки True Depth 3 D shutter glasses за 3 D-телевизори Panasonic осигуряват високо качество на достъпно решение за гледане на 3 D изображения, филми и игри в 3 D телевизори на Panasonic!Тези очила поддържат както инфрачервени, така и Bluetooth сигнали, което ги прави напълно съвместими с инфрачервени телевизор 2009-2011 г., както и с нови телевизори от 2012 г., за които се изискват Bluetooth-очила!Тези 3 D очила са с по-голяма площ на видимост и по-ясен образ, отколкото други 3 D очила с затвор, представен днес на пазара.Те идват с чанта за съхранение и USB-кабел за зареждане и кърпа за почистване на очила.Вътрешна батерия издържа около 50 часа при всяко зареждане!Тези точки са изпитани и са съвместими с всички известни телевизор Panasonic active 3 D.True 3 D Depth е регистрирана търговска марка в Бюрото по патенти и търговски марки на САЩ.

Повече информация

Продукти в категория

LG AG-S100 3D Active Shutter Glasses for 2010 LG 3D HDTV
  • Новинка
Оценки на купувача:

LG AG-S100 3D Active Shutter Glasses for 2010 LG 3D HDTV

Ще Получите часовник отлично забавление с трайна перезаряжаемым източник на захранване.За да започнет

BGN 19.35